exterior1

Meny 2015

exterior1

Förrätter – Pre-Course

Lättrökt pilgrimsmussla med pulver på sidfläsk, lime, hollandaise samt fras på betor

(Easily smoked scallops with powder of bacon, lime, hollandaise and crispy beets)

 85:-

 Bakad rödbeta med honungsemulsion, hyvlad hårdost och vilda örter

(Baked beet with honey emulsion, schawed cheese and wild herbs)

 102:-

Kycklinglevermousse med lingongelé, smörstekt brioche samt brynt smör

(Chickenlivermousse with lingonberry jelly and butter fried brioche)

 118:-

Varmrätter – Main Course

Saffransdoftande fiskgratäng med duchessepotatis som toppas med kräftstjärtar och ängssyra

(Saffron fishgratin served with duchessepotato, crayfish tail and topped with sorrel)

 185:-

Halstrad kummelfilé med äppelrökt fläsk, kraftig rödvinsreduktion samt bakad persiljerot

(Seared fillet of hake with apple smoked bacon, red wine reduktion and baked parsley root)

 198:-

Örtrullad flankstek med potatis- och selleripuré samt en rökig tomatsky

(Herbroulade of london broil served with potato- and celerypuree and smoked tomatosauce)

 234:-

Bakad hjort serveras med äppleskum, rosmarinsky samt sotad broccoli

(Baked deer served with applefoam, rosemary flavored gravy and blackened broccoli)

195:-

Dessert

Vinkokt päron med Tahitivaniljglass samt krispig mandel

(Wineboiled pear served with Tahiti vanillaice cream and crispy almonds)

 85:-

 Choklad- och nougattartelett med halloncrème, maräng och bär

(Chocolate- and nougattartelett served with raspberry crème, meringue and fresh berries)

 108:-

Crème brûlée med smak av citron till detta serveras chokladglass, kardemummacrisp samt färska bär

(Crème brûlée flavored with lemon served with chocolate icecream, cardamomcrisp and fresh berries)

 95:-