exterior1

Vårmeny 2015

exterior1

Förrätter

Hummer och kräftquiche med västerbottenost serveras med citron emulsion

samt crudité och skum på morot.

119: -

 Rökig risotto serveras med frasigt brödflarn samt sidfläsk och vilda örter.

95: -

 Gravad hälleflundra serveras med löjrom, syltad lök samt en syrlig sparriscrème

och brynt smör med smak av hasselnöt.

155: -

 

 Varmrätter

 Redsnapper serveras med syltad ingefära, gurka samt skum på blomkål

och dillkokt potatis.

225: -

 Rödvinsbakad lammytterfilé serveras med rostad purjolök och chèvre

samt blankett med smak av rosmarin och pepparrotsglace.

195: -

 Hängmörad entrecote serveras med confiterade rotfrukter samt

bakad kronärtskocka och kraftig pepparsås.

268: -

 Apelsinbakat gåsbröst serveras med grillad rotselleri samt sockerrostad lök

och demiglace.

210: -

 Dessert

 Valrhonachokladcrème serveras med confiterad citrusfrukt samt ett vaniljskum.

119: -

 Päronpaj toppad med italiensk maräng serveras med en citronsorbet samt örtcrisp.

95: -

 Crème brulee med smak av apelsin serveras med kardemummamaräng

samt salta mandlar.

98: -