exterior1

Höstmeny 2014

exterior1

Förrätter / Pre-Course

  • Fänkålsgravad Salmalax serveras med ärtpuré ,forellrom samt örter 142:-

           (Fennel marinated Salmasalmon with pea purée, troutroe and herbs)

 

  • Äpple och kantarellterrin serveras med spröd sallad samt sidfläsk 94:-

           (Apple and cinnamon terrine served with brittle salad and pork belly)

 

  • Halstrad pilgrimsmussla serveras med skum på jordärtskocka, Pata negra samt krispigt bröd 118:-

             (Seared scallop served with foam of artichoke, Pata negra and crunchy) bread

 

Varmrätter / Main Course

  • Örtbakad hälleflundra serveras med smörad vitvinssås samt en mynta och fänkållsallad 249:-

            (Herb baked halibut served with buttered white wine sauce and a mint and fennel salad)

 

  • Hjortytterfilé servera med syrad rödkål, rökigt fläsk samt en frasig potatisbakelse 220:-

             (Fillet of vension served with pickled red cabbage, smoked pork and crispy potatopastry)

 

  • Rosa stekt anka serveras med bakad savoykål samt lenpersiljerotskräm 195 :-

            (Pink roast duck served with baked savoy cabbage and smooth parsley rootcrème)

 

  • Gravad oxfilé serveras med kantarellsås samt en rösti på palsternacka och potatis 269 :-(Marinated beef tenderloin served with chanterelle sauce and roasted potatoes and parsnip)

 

Dessert

  • Pavlova serveras med en lemon curd samt färska bär 95:-

             (Pavlova served with a lemon curd and fresh berries)

 

  • Krämig saffransCrème Brûléeserveras med en basilika sallad 98:-

            (Creamy saffron Crème Brûlée served with basil sallad)

 

  • Chokladpavé serveras med mangosorbet samt choklad crumble 118:-

             (Chocolatepavé with mango sorbet and chocolate crumble)