exterior1

Meny 2015

exterior1

Förrätter

Hummer och kräftquiche med västerbottenost serveras med citronemulsion samt crudité och skum på morot 119:-

(Lobster and crayfishquiche with Swedish cheese served with lemonemulsion and crudité and foam on carrot)

***

Smörbakad sparris serveras med ramslökshollandaise samt frasigt bacon 98:-

( Butterbaked esparagues served with buckramshollanaise and crispi bacon)

***

Lättgravad hälleflundra serveras med syrlig ärtkräm, brödkrisp samt brynt smör med smak av hasselnöt 115:-

(Easilyseared halibut served with sourish peacrème,crispy bread and browned butter with the taste of hazelnut)

Varmrätter

Redsnapper serveras med syltad ingefära, gurka samt skum på blomkål och dillkokt potatis 225:-

(Red snapper served with pickled ginger, cucumber, a foam of cauliflower and dill potatoes)

***

Apelsinbakat gåsbröst serveras med citrondoftande potatiskrocket, len rotselleripuré samt demi glace 210:-

(Orange baked goose breast served with lemonscented potatocroquette,celeriacpuréeand demiglace)

***

Rödvinsbakad lammytterfilé serveras med rostad purjolök och chèvresamt blanchette med smak av rosmarin och pepparrotsglace 195:-

(Red wine baked fillet of lamb served with roasted leek, chévre cheese and a blanchette with the flavor of rosemary and horseradishglace)

***

Oxtournedos serveras med sidfläsk och ramslöksfyllda potatisskins samt en kraftig pepparsås 245:-

(Beeftournedos served with bacon and buckramsfilled potatoskin and a heavy peppersauce)

Efterrätter

Äpplecarpaccio serveras med jordgubbskrisp, Tahitivaniljglass samt sponge med smak av kanel 90:-

(Appelcarpaccio served with strawberrycrisp, Tahitivanilla icecream and cinnamonflavoured sponge)

***

Päronpaj toppad med italiensk maräng serveras med en citronsorbet samt örtkrisp 95:-

(Freshpear pie topped with Italian meringue served with lemonsorbet and herb-crisp)

***

Crème brulee med smak av apelsin serveras med kardemummamaräng samt salta mandlar 98:-

(Creme brulee with a hint of orange served with cardamommeringue and salted almonds)