exterior1

Vårmeny 2014

exterior1

Förrätter

  • Blåmusslor på fiskarhustruns vis serveras med en vitlöksdoftande brioche ½ portion: 85:-                      1/1 portion: 174:-
  • Rostad pumpasoppa serveras med en het chilicrème och picklade pumpakärnor. 89:-
  • Äpplecarpaccio med rökt älg rostade nötter samt chèvre från bygden. 122:-

 

Varmrätter

  • Honungsmarinerade lammracks serveras med rostad spetskål samt en rosmarindauphinois och pepparotshettad grönärtspuré. 189:- 
  • Rosastekt hjortfilé serveras med en grönkålsterrin och syltade jordärtskockor samt en kraftig rödvinssky. 254:- 
  • Skaldjursfärserad piggvar serveras med potatis och rotfruktsbakelse, frasiga betor samt en beurre blanc på brynt smör. 257:-
  •  Osso boco på källarens vis serveras med krämig svamprisotto samt crudité på rotfrukter. 191:-

 

Desserter

  • Vitchokladsufflé serveras med en frisk havtornssorbet samt färska bär. 96:- 
  • Crème brûlée med smak av vanilj serveras med Pedro Ximenez marinerade bär samt en granité på blåbär och körvel. 109:- 
  • Tarte Tatin på Österlenpäron serveras med en luftig crème Anglaise samt frasiga päron. 115:-