exterior1

Meny 2015

exterior1

Förrätter

Hummer och kräftquiche med västerbottenost serveras med citronemulsion samt crudité och skum på morot 119:-

***

Smörbakad sparris serveras med ramslökshollandaise samt frasigt bacon 98:-

***

Lättgravad hälleflundra serveras med syrlig ärtkräm, brödkrisp samt brynt smör med smak av hasselnöt 115:-

Varmrätter

Redsnapper serveras med syltad ingefära, gurka samt skum på blomkål och dillkokt potatis 225:-

***

Apelsinbakat gåsbröst serveras med citrondoftande potatiskrocket, len rotselleripuré samt demi glace 210:-

***

Rödvinsbakad lammytterfilé serveras med rostad purjolök och chèvresamt blanchette med smak av rosmarin och pepparrotsglace 195:-

***

Oxtournedos serveras med sidfläsk och ramslöksfyllda potatisskins samt en kraftig pepparsås 245:-

Efterrätter

Äpplecarpaccio serveras med jordgubbskrisp, Tahitivaniljglass samt sponge med smak av kanel 90:-

***

Päronpaj toppad med italiensk maräng serveras med en citronsorbet samt örtkrisp 95:-

***

Crème brulee med smak av apelsin serveras med kardemummamaräng samt salta mandlar 98:-