bordsdukning2_hoteloresund

Sommar a la carte i Restaurang Carolina

bordsdukning2_hoteloresund

Sommarens a la carte meny

Serveras varje måndag- lördag 18,00-22,00 (med undantag för midsommarafton och midsommardagen)

Förrätt:

Vinkokta blåmusslor serveras med en vitlöksbrioche ½  85:-  Hel 175:-

Charkbräda serveras med goa grejer 135:-

Skaldjurstoast Öresund serveras med löjrom  118:-

***

Varmrätter:

Entrecote från trakten serveras med en friterad klyftpotatis samt en dragon och-chiliemulsion 245:-

Helstekt Borstahusspätta serveras med brynt citronsmör samt dillkokta nypotatis 169:-

Confiterad majskyckling serveras med kraftig rödvinssås samt smörbakad sparris 175:-

Angus hamburgare serveras med durum bröd, äpplekål och krispig bacon samt Idaho potatis 189:-

***

Desserter:

Smuldegspaj med smak av blåbär serveras men en crème anglaise 85:-

Hasselnötspannacotta serveras med marinerade jordgubbar  90:-

 

Till barnen erbjuder vi: 

Barnmeny – alla rätter 95:- /st

Köttbullar med gräddsås och lingon

Friterad spätta serveras med remulad samt pommes frites

Pytt i panna serveras med ägg och rödbetor

***

 Dessert:

Vaniljglass med svenska jordgubbar 55:-