Restaurang Carolina

  • restaurang_carolina_hoteloresund

  • bordsdukning2_hoteloresund
  • bordsarrangemang_hoteloresund

Restaurang Carolina

Vecka 8

98:- inkl. salladsbuffé, isvatten samt kaffe.

  • Måndag
    Kött: Rimmad Oxbringa med pepparotsås, gröna ärtor och kokt potatis
    Kött: Helstekt örtkryddad kotlettrad serveras med dragon sås, stekt potatis

    Vegetariskt: Wokade grönsaker med ris och sweetchili sås
  • Tisdag
    Kött: Köttfärslimpa med rödkål, skysås och kokt potatis
    Fisk: Pocherad fiskfilé serveras med hollandaise, räkor och kokt potatis

    Vegetariskt: Pasta med krämig pestosås samt soltorkade tomater
  • Onsdag
    Kött: Flygande Jacob serveras med ris
    Kött: Skånsk kalops med rödbetor inlagd gurka och kokt potatis

    Vegetariskt: Skogsvamprisotto serveras med bakad kvist tomater
  • Torsdag
    Kött: Ärtsoppa & pannkakor med klassiska tillbehör
    Kött: Pannbiff serveras med lök sky och stekt potatis

    Vegetariskt: Moussaka
  • Fredag
    Kött: Pasta Carbonara (bacon, grädde, svart peppar och ägg)
    Fisk: Fiskgryta med räkor, dill och rotfrukter

    Vegetariskt: Svamp och lök omelett serveras med röda linser och tzatziki
  • Veckans soppa
    Grönärtsoppa med pepparotscréme
  • Veckans special 145:-
    Halstrad Torskrygg serveras med brynt smör och riven pepparrot
  • Veckans sallad
    Laxsallad, ägg, gröna ärtor, sparris, champinjoner samt kall senapsås