Restaurang Carolina

  • bordsarrangemang_hoteloresund
  • bordsdukning2_hoteloresund
  • restaurang_carolina_hoteloresund

Restaurang Carolina

Vecka 21

Dagensrätt serveras på buffé 90:-

  • Måndag
    Slottsstek serveras med skysås och färskpotatis samt gelé
    Kalkon schnitzel med klyftpotatis och gröna ärtor

    Couscous pytt
  • Tisdag
    Flankstek serveras med potatisgratäng samt rödvinsås
    Kokt fisk med potatis samt senapsås

    Ost gratinerad blomkål med tomatsås
  • Onsdag
    Skånsk fläskpannkaka serveras med rårörda lingon
    Confiterad kycklingfilé serveras med rosmarinsky

    Chili sin carne
  • Torsdag
    Pasta Carbonara
    Hemlagad pannbiff serveras med grönpepparsås

    Vegetariska grönsaksbiffar serveras med kall ört-crème
  • Fredag
    Fläskesteg med rödkål och gräddsås
    Bouillabaisse serveras med aioli

    Svamprisotto
  • Veckans special
    Gravad lax serveras med dillstuvade potatis och citron
  • Veckans soppa
    Vit sparrissoppa
  • Vi erbjuder följande sallader:
    Kycklingsallad, Baconsallad, Tonfisksallad, Ost- och skinksallad