Restaurang Carolina

  • bordsdukning2_hoteloresund
  • restaurang_carolina_hoteloresund

  • bordsarrangemang_hoteloresund

Restaurang Carolina

Vecka 36

  • Måndag
    Bratwurst serveras med skånsk potatis och saltgurka
    Flygande Jakob serveras med ris

    Stekt ris med curryfrästa grönsaker
  • Tisdag
    Kålpudding serveras med gräddsås och lingon
    Fisk och skaldjursgryta i hummersås

    Tomat och örtfylld tortellini serveras med ostsås
  • Onsdag
    Slottsstek serveras med pressgurka och färsk potatis
    Fläskköttsgryta i krämig paprika och tomatsås serveras med ris

    Broccolipaj
  • Torsdag
    Skånsk kalops serveras med rödbetor och kokt potatis
    Plommon och äpplespäckad köttfärslåda serveras med skysås och potatis

    Ugnsomelett med soltorkade tomater och champinjoner
  • Fredag
    Kycklingschnitzel serveras med skogssvampssås och råstekt potatis
    Stekt strömming serveras med potatispuré och lingon

    Bakad potatis med ost och grönsaksröra
  • Veckans special
    Oxfilésaute med kantareller och rostad potatis
  • Veckans soppa
    Paprikasoppa serveras med fetaostkräm