Bankettmeny

Förrätter

Gräddig hummersoppa serveras med krabbmouseline 97:-

Enbärsgravad lax med syltad svamp och Chevréemulsion 121:-

Varmrökt ankbröst serveras på liten sallad med krutonger, flädergelé och limedressing 98 :-

Paté på kyckling och anklever serveras med baconkrisp och syltade rödbetor 99:-

Halstrade örtmarinerade havskräftor med rostad brioche och en liten spröd sallad Dagspris

Varmrätter fisk

Halstrad multe med bakad fänkål och sparrisrisotto 185:-

Pocherad hälleflundra med ett rödbetssmör samt bakad endive och citronkräm 294:-

Torskrulle och kungskrabba på sötpotatispuré serveras med smörad rödvinsky 225:-

Bakad röding med potatisbakelse samt beurre blanc smaksatt med dill och forellrom 210:-

Varmrätter kött

Rosastekt ankbröst med apelsinglaserade rotfrukter och demi glace 195:-

Parmesan- och örtpanerad fläskfilé med rotfruktsgratäng och grönpepparsås 155:-

Lågtempererad hjortfilé med grillad örtbakad polenta serveras med dagens svamp och viltsky smaksatt med enbär 223:-

Lammrygg och lammkorv serveras med timjanmarinerade fikon samt portvinsreduktion 239:-

Helstekt oxfilé Provencale med vitlökssmör, smörstekta gröna bönor och grilltomat 289 :-

Desserter

Tarte tartin serverad med en karamellglass 82:-

Vit choklad parfait med Baileyscrème och säsongens bär 84:-

Chokladmousse med päronsoppa och nougatine 89:-

Citrus tarte serverad med svartvinbärssorbet samt coulis på dito 79:-

Pannacotta med smak av kaffe toppas med en bärgelé och goda bär 82:-

 

Dragan Unic                                                                                                                              F & B Manager                                                                                                                    Tel. 0418-474035