Bankettmeny

Komponera ihop er egen festmåltid eller bröllopsmiddag så att alla i sällskapet äter likadant. Har ni egna önskemål så ordnar vi det också. Våra festmenyer är tillgängliga i alla våra restauranger och lokaler. Endast mot förbeställning.

Förrätter

  • 89:-Rökt räksoppa med med krabbmouseline
  • 97:-Gravad röding på sparristerriné och senapscremé
  • 95:-Grövad lax med syltad mangold och chevrécreme
  • 121:-Rulle på sockersaltad torsk med blomkålspuré och marinerad shitake
  • 86:-Paté på kycklinglever samt bacon och rödbetssallad
  • 99:-Halstrade havskräftor med rostad brioche och en liten spröd sallad

Varmrätter fisk

  • 181:-Halstrad multe med bakad fänkål och sparris rissotto
  • 245:-Pocherad hälleflundra med ett rödbetssmör samt bakad endive
  • 194:-Torsk och prossicutto rulle med sötpotatis puré och rödvinsfond
  • 205:-Bakad röding med potatis och bakelse samt beurre blanc

Varmrätter kött

  • 210:-Rosastekt ankbröst med apelsin glaserade rotfrukter och demi glass
  • 195:-Parmesan panerad fläskfilé med rotfruktgratäng och pepparsås
  • 255:-Lågtempererad hjortfilé med halstrad polenta smaksatt med enbär samt timjansky
  • 223:-Lammrygg bakad i creppinette med timjan marinerade fikon samt portvinsreduktion
  • 249:-Helstekt oxfilé med palsternackor i rödvinsbuljong samt pommes boulangaire

Desserter

  • 82:-Tarte tartin severad med en karamellglass
  • 84:-Vit choklad parfait med bayliscremé och säsongens bär
  • 89:-Chokladmousse med päronsoppa och nougatine
  • 79:-Citrus tarte serverad med svartvinbärs sorbet samt coulis på dito
  • 82:-Pannacotta med smak av kaffe toppas med ett bärgelé och goda bär

Priserna kan ändras pga dagspriset på råvarorna, ring gärna för information med reservation för prisjusteringar och innehåll