Lekrum vid restaurangen

Written by Magnus Karlsson. Posted in Aktuellt för Hotellet, Evenemang på Hotel Öresund, Uncategorized

Vi har ett stort lekrum för alla barn i anslutning till restaurangen.                                                                                                                                                                                Så behöver ni inte stressa i er maten.

lekrum

Studenttider och våra menyer.

Written by Magnus Karlsson. Posted in Uncategorized

Studentbuffé

Vi kan hjälpa er med all mat till er studentfest.

Vi levererar till er upplagt på fat, färdigt att servera.

Vi hjälper även till med tält och porslin och serveringspersonal till festen, ring för mer information och pris.

Studentfat

  • Rosépepparkryddad varmrökt laxfilé serveras
  • med en lingon crème fraiche
  • Kall lime och chilimarinerad kycklingfilé
  • samt en basilikayoghurt
  • Skivad rostbiff serveras med dansk remouladsås
  • samt picklade grönsaker
  • Sallad på spröda salladskott, grön sparris, tomat,
  • och färska fikon
  • Potatissallad gjord på nypotatis, kapris, dijonsenap, grönsaker
  • och vinegrette
  • bröd och smör

170:-/pers

Studentbuffé liten

  • Honungsgravadlax med apelsincrème fraiche
  • Rökt laxrulle fylld med pepparrotsost
  • Rödvins-och enbärsmarinerad fläskfilé
  • Kycklingsallad med Roquefort och örtdressing
  • Grekisk bondsallad
  • Tomat och mozzarella sallad
  • Pastasallad med rödlök och Harri covert
  • Foccacia och smör
  • Tiramisu

195:-/pers

Studentbuffé stor

  • Fläderblomsgravad lax med äppelcrème fraiche
  • Pestoglacerad kycklingfilé
  • Örtmarinerade lammspett och tzatziki
  • Fläskstek med rödkål
  • Kumminkryddad potatisgratäng
  • Klar pastasallad med färska grönsaker och balsamicovinegrette
  • Paj med västerbottenost och kräftstjärtar
  • Tomat och fetaostsallad
  • Sallad på spröda salladskott, grön sparris, tomat och oliver
  • Citrontartlette med bärkompott
  • Hembakat bröd och smör

240:-/pers

Sparrispremiär på Hotel Öresund

Written by Magnus Karlsson. Posted in Uncategorized

Nu är det äntligen dags för den första sparrisen att komma upp ur jorden.

Det firar vi med en härlig specialkomponerad 6-rättersmeny 8 – 9 maj!

Sparrissoppa med brödkrisp.

###

Ugnsbakad sparris med sugersnaps och senapsviniagette.

###

Halstrad röding  med sparris- och rucculaterin.

###

Pilgrimsmussla med sparriscream, sidfläsk samt vilda örter.

###

Rosastekt oxfilé med pocherad vitsparris samt ramslöksemulsion

serveras med en frasig potatiskaka

###

Vit sparrisglass med sockerbakad sparris och chkladjord

Pris 575:-

Boka bord!

Söndagsbrunch i Restaurang Carolina!

Written by Nina Svärd. Posted in Uncategorized

images

Söndagsbrunch i Restaurang Carolina!

Sista brunchen är nu på söndag den 10 maj

Vi serverar vi en härlig brunch mellan 11.30-15.00 på  söndagar.

På buffén finns något för alla, kalla och varma rätter, bröd, bullar, dessertbord och mycket mer.

Pris: 159:-/person

Hjärtligt välkomna!